Dionysos Nieuws

Lustrumgala

Met ‘Grenzeloos’ als lustrumthema moest ons gala natuurlijk wel over de Nederlandse grens plaatsvinden. Daarom reisden we voor deze laatste lustrumactiviteit af naar Turnhout in België! Op een prachtig landgoed genaamd, Priorij Corsendonk, hebben wij ons zo mooi mogelijk gemaakt en zijn we samen met onze dates aan tafel geschoven voor een heerlijk 3-gangen diner. Tijdens het diner mochten we genieten van een aantal mooie, grappige speeches en kregen we cadeaus aangeboden. Dankzij het cadeau van onze dates kon onze geile huisbaas Willem ook aanwezig zijn op het lustrumgala (in de vorm van een levensgrote, kartonnen pop).

De wijn vloeide rijkelijk, dus er was na het diner niet veel tijd nodig voor het feest om op gang te komen. Zoals een Dioontje dat betaamt stonden er al snel mensen op tafels te dansen en werden er ruimschoots biertjes gedronken. Het was elke keer weer een verrassing of we bij het bestellen van deze biertjes pilsner of speciaalbier zouden krijgen, dus menig Dioontje en date kan zich niet meer heel de avond herinneren. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Samen met onze oud-leden en dates hebben we met in totaal 140 man ons lustrum fantastisch afgesloten. Een avond voor in de boeken!