Huidige leden

Sophie Cooijmans
D21
Het is eerder de vraag welke vergadering Soof heeft, in plaats van óf ze er eentje heeft. Commissie na commissie wordt voorzien van haar kwaliteiten. Super gestructureerd en een enorm doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat Soof dit allemaal kan combineren. De hotelschool is een goede toevoeging aan haar Bourgondische leventje. Op wijnreis naar Bordeaux en daarnaast ook haar stage bij het Ritz Carloton in Aruba. Hier heeft ze de billenshake goed onder de knie gekregen en deze showt ze dan ook graag aan haar AD op Landvidi. Hoe druk Soof het ook heeft, ze voelt altijd aan wanneer iemand haar nodig heeft en komt dan met een kopje thee even kletsen.
Inge Koning
D21
Enorm gehecht aan haar familie en hondje in Acht, maar toch is er niemand met een vollere agenda dan onze ing. Naast haar drukke Dio bestaan als lustrum P.I.P. kan Ing niet zonder haar Tilburgse bedje en haar Wingies van Red Bull, waarmee ze het hele land doorvliegt. Door deze volle planning is het maar goed dat Ing haar Vidar-carrière al snel op een laag pitje heeft gezet en vooral tijdens de pijler op d'n TSR te vinden is. Tussen het studeren door geniet Ing het liefste van nacho's met extra kaas samen met haar familie of vriendinnen en weet ze elk feestje te laten escaleren!
Milou Stoop
D22
Heel studerend Tilburg heeft wel een keer met Mi gekletst. Deze sociale meid doet niets liever dan Facetimen met haar vriendinnen of spraakmemo's sturen over haar ervaringen, grappige anekdotes en sappige verhalen. Mi beheert al jaren trouw de Dionysos Instagram en maakt de mooiste filmpjes en foto's. Naast dat dit een leuke bezigheid is kun je er ook heerlijk andere disputen mee stalken. Verder kent Dionysos niemand met een vollere kledingkast en straalt Mi op elke gelegenheid in een nieuwe outfit! Als allemansvriend is Mi dan ook op elke activiteit en bij elke koffiepauze in de UB te vinden, tussen het studeren door!
Wietske van Oerle
D22
Studeren in Krakow, wonen in Zweden en stage lopen in Keulen, Wiets kan niet wachten om weer naar het buitenland te vertrekken. Op haar vrije dag is ze het liefste te vinden in haar hometown in Eindhoven voor een wandeling met haar hond Tommie. Wiets kan heerlijk in haar eigen wereldje zitten en lekker wegdromen. Onder andere droomt ze dan over haar lievelingsfeestje in Maastricht, het ULV. Haar deur in het benedenhuis staat altijd voor vriendinnen open, Wijze Wiets weet altijd raad.
Evelien Slegers
D23
Fotografie, aftermovies maken, posters editen, Eef is van alle markten thuis. Ze bezit verder ook nog een gouden keeltje waar ze nog veel meer gebruik van zou moeten maken, Want wat schuilt er een Adele in haar, met haar meer dan 1000 lievelingsliedjes. Verder staat ze ook bekend om haar enorm goede planningskills en plant ze wekelijks vier vergaderingen tegelijk in. Haar kamer, op het puntje van het Dionysoshuis, staat helemaal vol, mede dankzij haar impulsieve aankopen.
Lonneke Sars
D23
Als je een leuk en lekker recept nodig hebt, ga dan naar Lon. Als je een sportmaatje nodig hebt die je meesleept naar de sportschool, ga dan ook naar Lon. Deze doorzetter weet van elke maaltijd een feestje te maken en eet deze dan ook het liefste in het zonnetje op het dak-ter-ras. Daarnaast heeft Lon een groot organisatorisch vermogen en vind je haar dan ook in verschillende commissies en besturen. Zonder haar ochtendkoffietje kan ze echter niet functioneren.
Kristel van Rooij
D23
Voor de meest droge humor van Dionysos moet je bij Krissie zijn. Ze is georganiseerd, gestructureerd en brengt graag orde in haar leven. Daardoor skipt ze dan ook ongeveer 99% van haar colleges. Verder is ze altijd op de hoogte van Temptation Island en Love Island roddels en volgt ze deze series het liefste in haar bedje in het hoekhuis. 2 dingen heeft Kris altijd bij de hand, namelijk haar powerbank en haar tweelingzus Carlijn. Twinning is winning! Ps. Lachen is gratis.
Dionne Derksen
D23
Dion is tegenwoordig de grootste sponsor van de Burgerij. Het liefste gaat ze elke dag in haar pauperoutfit een broodje halen om lekker op te smikkelen in het bovenhuis. Ze houdt ook van wijntjes drinken met een lekker borrelplankje, maar helaas eindigt dit altijd in de ergste katers. Gelukkig heeft Dion een katerplan uitgestippeld: een flesjes AA en ijsthee is een must, zodat ze twee dagen later weer kan functioneren. Wat er ook gebeurt, Dion blijft altijd doorgaan!
Anne Bakker
D23
Wil je een bonus-aanbieding weten voor volgende week? Vraag het An! Maar let wel wel op dat je niet teveel keuzes aan Anne geeft, want een toetje kiezen is voor deze twijfelkont al een hele opgave. Het liefste ligt ze in haar bedje in het hoekhuis met haar PC-vest, samen met een broodje kaas en Netflix aan. Maar wanneer An dan toch de sportschool induikt, eindigt ze de dag het veste met een pasta pesto maaltje. Wanneer je Anne om advies vraagt, krijg je een oprecht advies zonder vooroordeel.
Sietske Brinksma
D23
"Mag ik even een random vraag stellen?"Dit is Siets haar standaard openingszin, wat altijd belooft om te eindigen in een interessant dialoog. Ondanks haar gestructureerde leventje, checkt Siets 100x of ze alles bij zich heeft en loopt ze zelfs terug om te kijken of ze ècht niets vergeten is. Sinds haar exchange geniet Siets nog meer van La dolce vita en zit ze het liefste in het zonnetje op het terras met haar Gin Tonic en verse pasta. Naast dat Siets ontzettend van het leven kan genieten is ze super ambitieus en zien we haar no wel als eerste vrouwelijke minister-president eindigen!
Laurie Smeets
D24
Laat Lau een elevator pitch doen en ze komt aan met een dancebattle en rap over zichzelf. Het is dan ook niet voor niets dat Lau in de wandelgangen aangesproken wordt met Leipe Lau, werkend aan haar eerste album. Tussen alle (mannen)borrels en Stratumseind avonturen door haalt Lau ook nog even haar multiple-gok tentamen op maandagochtend. Ondanks haar stoere gedrag is ze diep van binnen een echte diva, met haar make-up tasje altijd bij de hand. "No shame en lekker doen dan" - Laurie Smeets, 2018.
Tessa Schoones
D24
Tes zul je maar weinig rustig in een hoekje zien zitten. Van dansend op het podium, of iets wat daarop lijkt, tot aan het showen van haar unieke dansmoves: Tes zet iedere borrel op stelten. Van buiten lijkt ze een miauwig knuffelbeertje, maar van binnen een echte techno-fan. Ondanks dat Tes communicatie IEMES studeert zit er een reactietermijn van minimaal 2 werkdagen op een Whatsappbericht. Haar Snapchat en Instagram stories houdt ze daarentegen lekker up to date met fotoreportages van haar hond of onderkin.
Nelke Goorts
D24
Nel is onze rasechte Brabo uit Deurne. De meest Brabantse uitspraken komen dan ook uit haar mond. Naast dit heerlijke accent is ze ook de nuchterheid zelve en komt alles dan ook (bijna) altijd goed. Afgelopen jaar heeft ze meer tijd in de boot doorgebrachte dan op feestjes, maar gelukkig hield haar aftel-app Nellebel op de been. Het afgelopen half jaar heeft Nel haar liefde voor WII-en ingeruild voor een half jaartje studeren aan de universiteit in Chili.
Lonneke Moonen (Moon)
D25
Lonneke, ook wel bekend als Moon, is de dichtgetikte granny van D25. Ondanks deze status, vertoont zij allesbehalve verantwoordelijk gedrag. Als je haar op een avond zoek bent, kun je haar het beste vinden aan de bar waar ze te pas en te onpas een paar biertjes achterover kapt. Naast de wekelijkse escalaties, heeft ze ook nog een opleiding technische bedrijfskunde waar ze aan moet denken en heeft ze haar studententijd tijdelijk ingeruild voor het burgerleven.
Emily Arnold
D25
Emily is de internetgekkie van de groep. Velen vragen zich af of ze een woordenschat heeft die verder rijkt dan alleen het nadoen van personages. Het is dan ook niet gek dat Emily naast haar instagram (zie de link), ook een link heeft waarin haar alterego naar boven komt drijven. Haar alter-insta is pas beschikbaar, wanneer je je in de vaste vriendenkring van Emily bevindt. De meid is ontzettend stressbestendig, dit kan echter ook schijn zijn: D25 weet nog steeds niet wat er nu schuilt achter dat dwangmatig poetsen tijdens uiterst stressvolle periodes.
Wiep Hamers
D25
In de pijlerperiode pakte Wipey met gemak elk feestje tot sluit. Dat ze dit ging inruilen om als wedstrijdroeister topprestaties neer te gaan zetten, had ook Wipey zelf niet verwacht. Haar laatste weken voordat ze intraining ging bestonden voornamelijk uit zuipen, borrels, sluitjes pakken, teleurstelling in haar lichting wanneer deze niet allemaal mee gingen om haar ‘laatste weken feestend’ mee te vieren en natuurlijk de OVA’s. Nu ze eenmaal wedstrijdroeister is, is er op het zuipen na niet veel veranderd. Wipey is hierom veel op Landvidi te bekennen, zowel voor het roeien als voor de feestjes.
Sterre van Beers
D25
Onze Ster is naast studeren ook ontzettend druk met haar bijbaan bij Bolle. Als enige échte arbeider van de lichting, staat ze tot in de late (of juist vroege) uurtjes te tappen, serveren en haar lening bij Duo te minimaliseren. Voor een borrel kan je altijd bij Ster in Bolle terecht. Ze is helaas telefonisch onbereikbaar, het realiseren van deze borrels wordt als lastig ondervonden. Wanneer ze dan toch in de wandelgangen heeft vernomen dat er wat te beleven valt, is Ster dan ook altijd wel in voor een drankje.
Carlijn Klomp
D25
Carlijn komt over als een nette en lieve meid. Echter, de harde realiteit is dat het onbekend is of de vloer van haar kamer op het Dio-huis nu van laminaat of van vloerbedekking is, daarnaast heeft ze ook geen moeite haar jaargenoot erop te wijzen dat ze wel heel veel weg heeft van ‘waterhoofd Wilco’. Waar ze vooral houdt van een wijntje hier en daar, bezwijkt ze toch bij wat shotjes Tequila gedurende de avond. Dat resulteert de volgende dag in een kater zo groot, dat het lijkt of haar ziel haar lichaam verlaten heeft.
Fleur Bongers
D25
Onze Fle staat vaak met de camera in haar hand om de memorabele kiekjes van de avond te maken. Het aantal van deze ‘kiekjes’ liggen dan ook vaak tussen de 200 en 300 foto’s. Het liefst rijdt Fle met haar Opel Adam 110 door woonwijken. Als ze niet door Tilburg aan het racen is, dan is ze wel te vinden op het water op Landvidi. Geef deze meid een paar bier en de volgende ochtend ben je voorzien van geweldige verhalen, die ze in de meeste gevallen zelf niet eens meer kan herinneren.