Huidige leden

Lieke van Gulik
D20
Een jaar als Abactis van Vidar, een half jaar studeren in Bangkok, maar ook elk jaar carnavallen met haar Flòdderiedòskus slaat liek niet over. Altijd in voor een biertje, altijd in voor een praatje en vergeet vooral niet dat ze altijd ready is om haar dansmoves te showen in de soos. Liek weet altijd de sfeer erin te houden en staat dan ook bekend om haar slogan: "We zitten hier gezellig en we zitten hier tevree". Inmiddels is Liek bijna afgestudeerd, maar ze is als diehard Dioontje en Tilbo nog niet weg te slaan uit haar prachtige Tillie.
Sophie Cooijmans
D21
Het is eerder de vraag welke vergadering Soof heeft, in plaats van óf ze er eentje heeft. Commissie na commissie wordt voorzien van haar kwaliteiten. Super gestructureerd en een enorm doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat Soof dit allemaal kan combineren. De hotelschool is een goede toevoeging aan haar Bourgondische leventje. Oo wijnreis naar Bordeaux en daarnaast ook haar stage bij het Ritz Carloton in Aruba. Hier heeft ze de billenshake goed onder de knie gekregen en deze showt ze dan ook graag aan haar AD op Landvidi. Hoe druk Soof het ook heeft, ze voelt altijd aan wanneer iemand haar nodig heeft en komt dan met een kopje thee even kletsen.
Floor Rouwhorst
D21
Als eeuwig lid van de culinaire commissie wilt Floor het liefste een fitgirl leven leiden maar de koekjes en snoepjes zijn soms net iets te verleidelijk. Wel spamt Floor de sportapp vol om mede-sportmaatjes te vinden, een estafette marathon staat dan ook nop de planning. Na een spetterende editie heeft ze Full Moon van haar bucket-list af kunnen strepen. Daarnaast heeft Floor de langste rela van Dionysos, al ruim 7 jaar is ze de burger van Veghel. Sinds haar exchange volt Floor een nieuw motto: "A siesta a day, keeps the stress away".
Inge Koning
D21
Enorm gehecht aan haar familie en hondje in Acht, maar toch is er niemand met een vollere agenda dan onze ing. Naast haar drukke Dio bestaan als lustrum P.I.P. kan Ing niet zonder haar Tilburgse bedje en haar Wingies van Red Bull, waarmee ze het hele land doorvliegt. Door deze volle planning is het maar goed dat Ing haar Vidar-carrière al snel op een laag pitje heeft gezet en vooral tijdens de pijler op d'n TSR te vinden is. Tussen het studeren door geniet Ing het liefste van nacho's met extra kaas samen met haar familie of vriendinnen en weet ze elk feestje te laten escaleren!
Inez Crolla
D21
Wanneer je Ien haar kamer binnenloopt in het benedenhuis zul je haar 9 van de 10 keer half slapend op de bank met een zak Maltesers aantreffen. Sins Ien helemaal gesetteld is in het Diopaleisje neemt ze de belangrijkste taak van internetfeut met trots op zich. Daarnaast is Ien verstandige meid, wanneer ze dronken is gaat ze namelijk meteen naar huis en wanneer de R in de maand zit neemt ze trouw haar extra vitamientjes in. Wat Ien echt typeert is haar meelevendheid, wat haar dan ook aanspoorde om vrijwilligerswerk te gaan doen.
Milou Stoop
D22
Heel studerend Tilburg heeft wel een keer met Mi gekletst. Deze sociale meid doet niets liever dan Facetimen met haar vriendinnen of spraakmemo's sturen over haar ervaringen, grappige anekdotes en sappige verhalen. Mi beheert al jaren trouw de Dionysos Instagram en maakt de mooiste filmpjes en foto's. Naast dat dit een leuke bezigheid is kun je er ook heerlijk andere disputen mee stalken. Verder kent Dionysos niemand met een vollere kledingkast en straalt Mi op elke gelegenheid in een nieuwe outfit! Als allemansvriend is Mi dan ook op elke activiteit en bij elke koffiepauze in de UB te vinden, tussen het studeren door!
Carmen de Koning
D22
Hoewel Car bekend staat als leider van dictatuur de Koning, is ze zo blij als een kind met kipnuggets na het stappen. Haar andere guilty pleasure is haar net ontvangen salaris uitgeven aan online shoppingsessies. Car is onze vergeten Vidraat, maar zeker niet ons vergeten Dioontje, met haar enorme Diohart. Verder ziet deze ambitieuze meid zichzelf al bij een groot advocatenkantoor rondlopen op haar nieuwe hakken.
Wietske van Oerle
D22
Studeren in Krakow, wonen in Zweden en stage lopen in Keulen, Wiets kan niet wachten om weer naar het buitenland te vertrekken. Op haar vrije dag is ze het liefste te vinden in haar hometown in Eindhoven voor een wandeling met haar hond Tommie. Wiets kan heerlijk in haar eigen wereldje zitten en lekker wegdromen. Onder andere droomt ze dan over haar lievelingsfeestje in Maastricht, het ULV. Haar deur in het benedenhuis staat altijd voor vriendinnen open, Wijze Wiets weet altijd raad.
Sara Janssen
D22
Op hakken wandelt Saar door de UB, 2 masters tegelijkertijd studeren en ondertussen Full Moon organiseren doe je niet zomaar. Saar is enorm druk, maar ziet er altijd tiptop uit. Ze loopt dan ook het liefste het hele jaar met blote benen door het leven, weer of geen weer, want panty's zijn helemaal uit. Een baan als professionele vlogger ligt ook binnen haar capaciteiten. Via Snapchat krijgen we namelijk altijd de leukste updates over haar avond, feestje, date of single-life. Een bikinifoto plaatsen op Instagram terwijl ze staat te zuipen in de kroeg is dan ook niets geks voor Saar.
Evelien Slegers
D23
Fotografie, aftermovies maken, posters editen, Eef is van alle markten thuis. Ze bezit verder ook nog een gouden keeltje waar ze nog veel meer gebruik van zou moeten maken, Want wat schuilt er een Adele in haar, met haar meer dan 1000 lievelingsliedjes. Verder staat ze ook bekend om haar enorm goede planningskills en plant ze wekelijks vier vergaderingen tegelijk in. Hoewel haar kamer de kleinste is in huis, staat deze helemaal vol, mede dankzij haar impulsieve aankopen.
Lonneke Sars
D23
Als je een leuk en lekker recept nodig hebt, ga dan naar Lon. Als je een sportmaatje nodig hebt die je meesleept naar de sportschool, ga dan ook naar Lon. Deze doorzetter weet van elke maaltijd een feestje te maken en eet deze dan ook het liefste in het zonnetje op het dak-ter-ras. Daarnaast heeft Lon een groot organisatorisch vermogen en vind je haar dan ook in verschillende commissies en besturen. Zonder haar ochtendkoffietje kan ze echter niet functioneren.
Kristel van Rooij
D23
Voor de meest droge humor van Dionysos moet je bij Krissie zijn. Ze is georganiseerd, gestructureerd en brengt graag orde in haar leven. Daardoor skipt ze dan ook ongeveer 99% van haar colleges. Verder is ze altijd op de hoogte van Temptation Island en Love Island roddels en volgt ze deze series het liefste in haar bedje in het hoekhuis. 2 dingen heeft Kris altijd bij de hand, namelijk haar powerbank en haar tweelingzus Carlijn. Twinning is winning! Ps. Lachen is gratis.
Dionne Derksen
D23
Dion is tegenwoordig de grootste sponsor van de Burgerij. Het liefste gaat ze elke dag in haar pauperoutfit een broodje halen om lekker op te smikkelen in het bovenhuis. Ze houdt ook van wijntjes drinken met een lekker borrelplankje, maar helaas eindigt dit altijd in de ergste katers. Gelukkig heeft Dion een katerplan uitgestippeld: een flesjes AA en ijsthee is een must, zodat ze twee dagen later weer kan functioneren. Wat er ook gebeurt, Dion blijft altijd doorgaan!
Anne Bakker
D23
Wil je een bonus-aanbieding weten voor volgende week? Vraag het An! Maar let wel wel op dat je niet teveel keuzes aan Anne geeft, want een toetje kiezen is voor deze twijfelkont al een hele opgave. Het liefste ligt ze in haar bedje in het hoekhuis met haar PC-vest, samen met een broodje kaas en Netflix aan. Maar wanneer An dan toch de sportschool induikt, eindigt ze de dag het veste met een pasta pesto maaltje. Wanneer je Anne om advies vraagt, krijg je een oprecht advies zonder vooroordeel.
Sietske Brinksma
D23
"Mag ik even een random vraag stellen?"Dit is Siets haar standaard openingszin, wat altijd belooft om te eindigen in een interessant dialoog. Ondanks haar gestructureerde leventje, checkt Siets 100x of ze alles bij zich heeft en loopt ze zelfs terug om te kijken of ze ècht niets vergeten is. Sinds haar exchange geniet Siets nog meer van La dolce vita en zit ze het liefste in het zonnetje op het terras met haar Gin Tonic en verse pasta. Naast dat Siets ontzettend van het leven kan genieten is ze super ambitieus en zien we haar no wel als eerste vrouwelijke minister-president eindigen!
Laurie Smeets
D24
Laat Lau een elevator pitch doen en ze komt aan met een dancebattle en rap over zichzelf. Het is dan ook niet voor niets dat Lau in de wandelgangen aangesproken wordt met Leipe Lau, werkend aan haar eerste album. Tussen alle (mannen)borrels en Stratumseind avonturen door haalt Lau ook nog even haar multiple-gok tentamen op maandagochtend. Ondanks haar stoere gedrag is ze diep van binnen een echte diva, met haar make-up tasje altijd bij de hand. "No shame en lekker doen dan" - Laurie Smeets, 2018.
Tessa Schoones
D24
Tes zul je maar weinig rustig in een hoekje zien zitten. Van dansend op het podium, of iets wat daarop lijkt, tot aan het showen van haar unieke dansmoves: Tes zet iedere borrel op stelten. Van buiten lijkt ze een miauwig knuffelbeertje, maar van binnen een echte techno-fan. Ondanks dat Tes communicatie IEMES studeert zit er een reactietermijn van minimaal 2 werkdagen op een Whatsappbericht. Haar Snapchat en Instagram stories houdt ze daarentegen lekker up to date met fotoreportages van haar hond of onderkin.
Nelke Goorts
D24
Nel is onze rasechte Brabo uit Deurne. De meest Brabantse uitspraken komen dan ook uit haar mond. Naast dit heerlijke accent is ze ook de nuchterheid zelve en komt alles dan ook (bijna) altijd goed. Afgelopen jaar heeft ze meer tijd in de boot doorgebrachte dan op feestjes, maar gelukkig hield haar aftel-app Nellebel op de been. Het afgelopen half jaar heeft Nel haar liefde voor WII-en ingeruild voor een half jaartje studeren aan de universiteit in Chili.
Laura Munsters
D25
Het betreden van de studentenkamer van Lau is op eigen risico. Men vraagt zich vaak af of er ingebroken is in haar kiet. Wanneer er vervolgens rond wordt gekeken in haar studentenhuis weet je echter één ding zeker: Er zal geen mens zijn die het ook maar gaat proberen om híér in te breken. De reden dat haar kleding all over the place liggen, is haar enorme keuzestress over welke outfit (van de 34520) ze vandaag van de grond gaat plukken. Voorafgaand aan een avondje stappen, heeft ze circa zeven outfits aangehad en is ze eigenlijk nog steeds niet tevreden met de laatste waarop ze dan ook maar één antwoord heeft: ‘Gast, boeien’. Na een aantal biertjes is Lau op het einde van de avond meestal toch wel blij met haar outfit-keuze.
Lonneke Moonen (Moon)
D25
Lonneke, ook wel bekend als Moon, is de dichtgetikte granny van D25. Ondanks deze status, vertoont zij allesbehalve verantwoordelijk gedrag. Als je haar op een avond zoek bent, kun je haar het beste vinden aan de bar waar ze te pas en te onpas een paar biertjes achterover kapt. Naast de wekelijkse escalaties, heeft ze ook nog een opleiding technische bedrijfskunde waar ze aan moet denken en heeft ze haar studententijd tijdelijk ingeruild voor het burgerleven.
Emily Arnold
D25
Emily is de internetgekkie van de groep. Velen vragen zich af of ze een woordenschat heeft die verder rijkt dan alleen het nadoen van personages. Het is dan ook niet gek dat Emily naast haar instagram (zie de link), ook een link heeft waarin haar alterego naar boven komt drijven. Haar alter-insta is pas beschikbaar, wanneer je je in de vaste vriendenkring van Emily bevindt. De meid is ontzettend stressbestendig, dit kan echter ook schijn zijn: D25 weet nog steeds niet wat er nu schuilt achter dat dwangmatig poetsen tijdens uiterst stressvolle periodes.
Wiep Hamers
D25
In de pijlerperiode pakte Wipey met gemak elk feestje tot sluit. Dat ze dit ging inruilen om als wedstrijdroeister topprestaties neer te gaan zetten, had ook Wipey zelf niet verwacht. Haar laatste weken voordat ze intraining ging bestonden voornamelijk uit zuipen, borrels, sluitjes pakken, teleurstelling in haar lichting wanneer deze niet allemaal mee gingen om haar ‘laatste weken feestend’ mee te vieren en natuurlijk de OVA’s. Nu ze eenmaal wedstrijdroeister is, is er op het zuipen na niet veel veranderd. Wipey is hierom veel op Landvidi te bekennen, zowel voor het roeien als voor de feestjes.
Sterre van Beers
D25
Onze Ster is naast studeren ook ontzettend druk met haar bijbaan bij Bolle. Als enige échte arbeider van de lichting, staat ze tot in de late (of juist vroege) uurtjes te tappen, serveren en haar lening bij Duo te minimaliseren. Voor een borrel kan je altijd bij Ster in Bolle terecht. Ze is helaas telefonisch onbereikbaar, het realiseren van deze borrels wordt als lastig ondervonden. Wanneer ze dan toch in de wandelgangen heeft vernomen dat er wat te beleven valt, is Ster dan ook altijd wel in voor een drankje.
Carlijn Klomp
D25
Carlijn komt over als een nette en lieve meid. Echter, de harde realiteit is dat het onbekend is of de vloer van haar kamer op het Dio-huis nu van laminaat of van vloerbedekking is, daarnaast heeft ze ook geen moeite haar jaargenoot erop te wijzen dat ze wel heel veel weg heeft van ‘waterhoofd Wilco’. Waar ze vooral houdt van een wijntje hier en daar, bezwijkt ze toch bij wat shotjes Tequila gedurende de avond. Dat resulteert de volgende dag in een kater zo groot, dat het lijkt of haar ziel haar lichaam verlaten heeft.
Fleur Bongers
D25
Onze Fle staat vaak met de camera in haar hand om de memorabele kiekjes van de avond te maken. Het aantal van deze ‘kiekjes’ liggen dan ook vaak tussen de 200 en 300 foto’s. Het liefst rijdt Fle met haar Opel Adam 110 door woonwijken. Als ze niet door Tilburg aan het racen is, dan is ze wel te vinden op het water op Landvidi. Geef deze meid een paar bier en de volgende ochtend ben je voorzien van geweldige verhalen, die ze in de meeste gevallen zelf niet eens meer kan herinneren.