Huidige leden

Laurie Smeets
D24
Laat Lau een elevator pitch doen en ze komt aan met een dancebattle en rap over zichzelf. Het is dan ook niet voor niets dat Lau in de wandelgangen aangesproken wordt met Leipe Lau, werkend aan haar eerste album. Tussen alle (mannen)borrels en Stratumseind avonturen door haalt Lau ook nog even haar multiple-gok tentamen op maandagochtend. Ondanks haar stoere gedrag is ze diep van binnen een echte diva, met haar make-up tasje altijd bij de hand. "No shame en lekker doen dan" - Laurie Smeets, 2018.
Tessa Schoones
D24
Tes zul je maar weinig rustig in een hoekje zien zitten. Van dansend op het podium, of iets wat daarop lijkt, tot aan het showen van haar unieke dansmoves: Tes zet iedere borrel op stelten. Van buiten lijkt ze een miauwig knuffelbeertje, maar van binnen een echte techno-fan. Ondanks dat Tes communicatie IEMES studeert zit er een reactietermijn van minimaal 2 werkdagen op een Whatsappbericht. Haar Snapchat en Instagram stories houdt ze daarentegen lekker up to date met fotoreportages van haar hond of onderkin.
Nelke Goorts
D24
Nel is onze rasechte Brabo uit Deurne. De meest Brabantse uitspraken komen dan ook uit haar mond. Naast dit heerlijke accent is ze ook de nuchterheid zelve en komt alles dan ook (bijna) altijd goed. Afgelopen jaar heeft ze meer tijd in de boot doorgebrachte dan op feestjes, maar gelukkig hield haar aftel-app Nellebel op de been. Het afgelopen half jaar heeft Nel haar liefde voor WII-en ingeruild voor een half jaartje studeren aan de universiteit in Chili.
Lonneke Moonen (Moon)
D25
Lonneke, ook wel bekend als Moon, is de dichtgetikte granny van D25. Ondanks deze status, vertoont zij allesbehalve verantwoordelijk gedrag. Als je haar op een avond zoek bent, kun je haar het beste vinden aan de bar waar ze te pas en te onpas een paar biertjes achterover kapt. Naast de wekelijkse escalaties, heeft ze ook nog een opleiding technische bedrijfskunde waar ze aan moet denken en heeft ze haar studententijd tijdelijk ingeruild voor het burgerleven.
Emily Arnold
D25
Emily is de internetgekkie van de groep. Velen vragen zich af of ze een woordenschat heeft die verder rijkt dan alleen het nadoen van personages. Het is dan ook niet gek dat Emily naast haar instagram (zie de link), ook een link heeft waarin haar alterego naar boven komt drijven. Haar alter-insta is pas beschikbaar, wanneer je je in de vaste vriendenkring van Emily bevindt. De meid is ontzettend stressbestendig, dit kan echter ook schijn zijn: D25 weet nog steeds niet wat er nu schuilt achter dat dwangmatig poetsen tijdens uiterst stressvolle periodes.
Wiep Hamers
D25
In de pijlerperiode pakte Wipey met gemak elk feestje tot sluit. Dat ze dit ging inruilen om als wedstrijdroeister topprestaties neer te gaan zetten, had ook Wipey zelf niet verwacht. Haar laatste weken voordat ze intraining ging bestonden voornamelijk uit zuipen, borrels, sluitjes pakken, teleurstelling in haar lichting wanneer deze niet allemaal mee gingen om haar ‘laatste weken feestend’ mee te vieren en natuurlijk de OVA’s. Nu ze eenmaal wedstrijdroeister is, is er op het zuipen na niet veel veranderd. Wipey is hierom veel op Landvidi te bekennen, zowel voor het roeien als voor de feestjes.
Sterre van Beers
D25
Onze Ster is naast studeren ook ontzettend druk met haar bijbaan bij Bolle. Als enige échte arbeider van de lichting, staat ze tot in de late (of juist vroege) uurtjes te tappen, serveren en haar lening bij Duo te minimaliseren. Voor een borrel kan je altijd bij Ster in Bolle terecht. Ze is helaas telefonisch onbereikbaar, het realiseren van deze borrels wordt als lastig ondervonden. Wanneer ze dan toch in de wandelgangen heeft vernomen dat er wat te beleven valt, is Ster dan ook altijd wel in voor een drankje.
Carlijn Klomp
D25
Carlijn komt over als een nette en lieve meid. Echter, de harde realiteit is dat het onbekend is of de vloer van haar kamer op het Dio-huis nu van laminaat of van vloerbedekking is, daarnaast heeft ze ook geen moeite haar jaargenoot erop te wijzen dat ze wel heel veel weg heeft van ‘waterhoofd Wilco’. Waar ze vooral houdt van een wijntje hier en daar, bezwijkt ze toch bij wat shotjes Tequila gedurende de avond. Dat resulteert de volgende dag in een kater zo groot, dat het lijkt of haar ziel haar lichaam verlaten heeft.
Fleur Bongers
D25
Onze Fle staat vaak met de camera in haar hand om de memorabele kiekjes van de avond te maken. Het aantal van deze ‘kiekjes’ liggen dan ook vaak tussen de 200 en 300 foto’s. Het liefst rijdt Fle met haar Opel Adam 110 door woonwijken. Als ze niet door Tilburg aan het racen is, dan is ze wel te vinden op het water op Landvidi. Geef deze meid een paar bier en de volgende ochtend ben je voorzien van geweldige verhalen, die ze in de meeste gevallen zelf niet eens meer kan herinneren.
Sanne Rovers
D26

Sanne is de Limburger van het stel en dat hoor je ook wel aan haar accent. Net als iedereen houdt ze ook enorm van een drankje en een dansje, maar bij San kan het verloop van de avond alle kanten op gaan. Het ene moment kan ze helemaal los gaan, het andere moment heeft ze een emotionele uitbarsting om niks. Maar eind goed, al goed en een leuke avond is gegarandeerd!
San is niet vaak te vinden in de collegebanken van IBA, maar als ze er is doet ze dat natuurlijk in een super leuke outfit want ze ziet er altijd op en top uit!

Loes Obdeijn
D26

Onze vrolijke Loes is een actieve student Fiscale Economie en altijd wel te porren voor een spontane borrel(plank), een UB-koffietje, maar ook voor een lange wandeling in het zonnetje. Deze uitbundige meid doet haar naam eer aan: op feestjes is ze altijd Loesoe, en vaak kan ze zich de volgende dag dan ook maar de helft van de avond herinneren - mogelijk komt dat omdat ze aan iedereen (lees: alle mannen) wil laten zien dat zij als snelste een adtje trekt. Een ding is zeker: met Loes is escaleren gegarandeerd.

Tess Neervoort
D26

De ondernemer van D26 is zeker wel Tess. Ze runt een eigen bedrijf en doet daarnaast ook nog even een bachelor Global law. Je zou denken dat je daar je handen vol aan hebt maar niets is minder waar, ze is namelijk op elke activiteit van de partij en is zeker niet vies van de late uurtjes. Met haar eigen wil en onderneming is ze dan ook een echte doorpakker. Heel serieus zou je denken, nou deze ambitieuze meid is echt een lachebekkie.

Nina Schuttelaars
D26

Onze Nien is een echte huismus. Een avondje op de bank met een heerlijk chill outfitje aan, een theetje erbij en wat lekkere hapjes en ze is helemaal in haar nopjes. Daarentegen is zo ook altijd wel in voor een feestje!! Geef haar een paar drankjes en ze staat te swingen op de bar, en pakt ze met gemak elk feestje tot sluit! Daarnaast is Nien ontzettend zorgzaam en studeert ze dan ook verpleegkunde.

Maria Janssens
D26

Maria staat bekend om haar heerlijke nuchtere Brabantse uitspraken. Ze is niet op haar mondje gevallen en is lekker gek! Ze heeft dan ook na een avondje drinken, geweldige verhalen. Af en toe een festival hier en daar en Maria is in haar sas.
Wanneer ze één ding nodig heeft in de stad, blijft het hier nooit bij en komt ze terug met een volledig nieuwe outfit. Voor beauty tips moeten we altijd bij Mari zijn, van lekker makeuppen, nageltjes doen tot haren föhnen Maria weet er wel raad mee!

Emma Lops
D26

Onze Emma is heel lief en dat straalt ook van haar af. Maar laat dat je niet verleiden want in haar vrije tijd is de meid heel erg avontuurlijk. Paar weken backpacken in Azië? Em is bij!!! Haar studie Global Law past daarom helemaal in het plaatje. Daarnaast is ze ook niet vies van een feestje en staat ze tot in de late uurtjes in de soos biertjes te kappen. Het liefst gaat ze de dag erna weer terug naar haar allerschattigste hondje om wat liefde te krijgen, die ze wel kan gebruiken als ze weer een mega kater heeft.

Noa Netten
D27

Meet Noa, uit het zuiden van het land. Ookal hoor je het niet, ze komt toch echt uit Maastricht. Naast Vidar, is ze ook actief bij de studenten golf vereniging. Zegt er iemand ‘koffie’ dan komt Noa ook gelijk. Een lichte cafeïne verslaving maakt het wel dat ze altijd bij is voor een gezellige wandeling! Als inmiddels werknemer van ons favoriete lunchtentje, Burgerij, kun je haar vaak zien schitteren achter de bar!

Loeke Lampe
D27

Onze Brabantse Loek uit het mooie Valkenswaard, altijd overal bij en vaak met een biertje. Ze staat voor iedereen klaar en is echt een bezige bij, zonder onze Loek geen feestje! Met haar Brabantse nuchterheid weet zij voor alles wel een oplossing te verzinnen, ook met haar studie haalt ze uiteindelijk alle puntjes. Bedrijfskunde ligt haar dan ook zeker, ze begint altijd aan alles met volle moed. Ook met haar brakke kop en 3 uur slaap staat ze er elke ochtend weer, op haar kun je altijd rekenen!

Liz van Leenders
D27

Voor advies over je huid en skincare moet je bij onze dermatoloog Liz zijn. Ondanks dat ze Entrepeneurship and business innovation (EBI) studeert, is dit toch echt haar passie. Daarnaast is Liz niet vies van een Tequila shot. Of het er nou 1,2,3 of 4 zijn Liz neemt ze allemaal. Verder is ze een hele sociale meid die ondanks bij alle feestjes te vinden is, ook overal aanwezig is voor haar studie.

Yanne Stevens
D27

Yanne is toch wel een van de de sterkste spelers. Doordeweeks altijd van de partij en in het weekend ook nog wodka-colaatjes drinken in Venray. Je hoort het goed een echte Limburgse. Daar knuffelt ze het liefst met haar hondje of is ze op pad met haar vriendinnen. Lekker actief is ze dus. Voor een leuke zuip-avond (met gegarandeerde onhandige Yanne-acties) maar ook zeker voor een pizzaatje op de bank moet je bij Yanne zijn!

Diede van der Poel
D27

Meelallen op alle nummertjes, te vinden op de dansvloer en altijd in voor een geintje, dat is onze Died. Ze is een echte Maas & Waalse in hart en nieren. Hoe graag ze ook in Tilburg is, voor haar familie en vrienden maakt ze graag tijd. Voor een biertje op het terras is Diede altijd in. Dit blijft dan ook niet vaak bij één. En dat geldt ook voor het aantal borrels! Toch zit ze iedere dag weer fris en fruitig in de UB. Op het gebied van sporten is ze ook erg actief. Ze heeft heel lang gehockeyd en inmiddels roeit ze een paar keer per week.

Anouschka Geerts
D27

Anouschka, ook wel Nous, is een van de kleintjes van het dispuut. Toch weet ze altijd op te vallen in haar prachtige outfits. Zoek je een slaapplek? Je kan altijd terecht in Hotel nous. Nous houdt er van om voor iedereen te zorgen en staat altijd paraat als iemand hulp nodig heeft. Al moet ze daarvoor helemaal vanuit Uuuu(!) komen. Ook bij de feestjes en borrels is Nous altijd van de partij. Naast het feesten houdt ze zich bezig met haar studie International Business Administration. Deze gedreven meid is dan ook echt een topper om als vriendin te hebben!

Julia van Maren
D27

Onze Julia, ookwel Juul weet als geen ander wat feesten is. Ze is daarom ook tot in de vroege ochtend uurtjes te vinden op borrels, terwijl ze die volgende dag ook om 9 uur klaar moet staan voor haar werk of stage. Want haar studie is erg belangrijk, niet voor niets haar bachelor Commerciële Economie IEMES binnen gesleept. Juul is met een clip in haar haren en een wijntje in de hand helemaal in haar element! Daarnaast is ze ook vaak terug te vinden op de hockey, al staat ze meer aan de kant dan op het veld, ze is wel topper in de derde helft!