Bodemdrift


In het bruisende Tilburg komt de magie van Bodemdrift Festival tot leven, georganiseerd door een dynamische groep van 60 vrouwen verdeeld over drie verschillende disputen. Dit unieke evenement, gedragen door de sterke banden tussen Sorriso (T.S.C. St. Olof), Amendus Amandus (T.S.V. Plato) en Dionysos, komt voort uit de gedeelde ambitie in 2010 om samen een onvergetelijk festival te creëren.

Elk jaar bundelt een zeskoppig bestuur, bestaande uit twee afgevaardigden van elk dispuut, hun krachten om Bodemdrift Festival tot leven te brengen. Dit jaar hebben Laurie en Sanne van Dionysos met ongekende passie en toewijding de eerste editie van Bodemdrift Festival op spectaculaire wijze vormgegeven.

Na acht succesvolle edities van het befaamde Full Moon Festival, heeft Bodemdrift Festival zich dit jaar onderscheiden als een frisse, studentikoze belevenis, doordrenkt met zomerse vibes in het hart van Tilburg. Ondanks de teleurstelling van het afgelaste evenement in jaar 2021 door de pandemie, hebben we afgelopen jaar dubbel zo hard geknald!

Op zaterdag 6 juli 2024 vindt de derde editie plaats van bodemdrift festival. Neem een kijkje op onze socials voor meer informatie: @bodemdriftfestival.

30

Jaren oud

129

Leden

1923740

Bier